Ανάπτυξη αλγορίθμου για ανάπτυξη συστημάτων επόμενης γενιάς αλληλούχιση (NGS)

Η Lime Technology σε συνεργασία με το Εργαστήριο «Ιατρικής Γενετικής στην Κλινική Πράξη»  Ιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει ξεκινήσει προσπάθεια ανάπτυξης αλγορίθμου για τη μετα-ανάλυση δεδομένων που συλλέγονται από το σύστημα αλληλούχισης DNA επόμενης γενιάς (Next-Generation Sequencing) MiSeq της Illumina, το οποίο έχει αποκτηθεί από το συγκεκριμένο Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Διαβάστε Περισσότερα...

LIMEGym - Διαχείριση γυμναστηρίου και διασύνδεση με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων

LIMEGym ειναι μια εφαρμογή διαχείρισης γυμναστηρίου που περιλαμβάνει διασύνδεση με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η εφαρμογή είναι στημένη σε cloud περιβάλλον και συνεργάζεται και με mobile εφαρμογή που μπορεί να έχει ο πελάτης στο κινητό του και να βλέπει ενημερώσεις, προσφορές αλλά και να δηλώνει διαθεσιμότητα για ομαδικά προγράμματα.

Διαβάστε Περισσότερα...

Balkaneana Project

A Europeana Digital Library Initiative for the Cross Border Area of Greece and Albania.
Balkaneana will digitize valuable content from the public library of Konitsa, the municipal library of Gjirokastra and the overall cross border region, will modernize the facilities and the service model of both libraries through novel technologies and paradigms and will create added value for the growth of the two participating regions using as disseminating platform the Europeana portal.

Διαβάστε Περισσότερα...

SKILLS BALANCING

Η πλατφόρμα αναπτύχθηκε στα πλαίσια του έργου "SKILLS BALANCING" BALANCING SUPPLY & DEMAND OF THE PROFESSIONAL SKILLS IN GREECE AND BULGARIA project, στο πρόγραμμα Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013. 

Διαβάστε Περισσότερα...

HotelAgenda - διαχείριση κρατήσεων ξενοδοχείων

To Hotel Agenda είναι μία εφαρμογή που απευθύνεται στις επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας και κυρίως στις μικρές επιχειρήσεις, με σκοπό την εύκολη και ολοκληρωμένη διαχείριση των καταλυμάτων τους σε ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης.

Διαβάστε Περισσότερα...

Boussis Security - διαχείριση επιχείρησης, στόλου και περιπολιών εταιρείας φύλαξης

Εφαρμογή διαχείρησης της επιχείρησης Boussis Security που αποτελείται από web περιβάλλον διαχείρησης αλλά και από 4 ανεξάρτητες αλλά και πλήρως συγχρονισμένες mobile εφαρμογές. Ο χρήστης (συνδεόμενος με έναν μοναδικό κωδικό χρήστη) έχει τη δυνατότητα προβολής πληροφοριών και στατιστικών τόσο από την οθόνη του υπολογιστή του όσο και από την οθόνη του κινητού του συνδεόμενος/η στο Internet.

Διαβάστε Περισσότερα...

Coursity πλατφόρμα για μαζικά ανοικτά διαδικτυακά μαθήματα

Η Lime Technology I.K.E. αναλαμβάνει να δημιουργήσει ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα. Η πλατφόρμα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου συστήματος διαχείρισης της εκπαίδευσης (Learning Management System - LMS) και βασίζεται σε τεχνολογίες / υποδομές σε ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοικτού κώδικα (ΕΛΛΑΚ).

Διαβάστε Περισσότερα...